headerimage

Zoek je goede Handfysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Lelystad. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Handfysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-1052794 WhatsApp

Gespecialiseerde handfysiotherapie bij Fysio

Een complex en fijnzinnig deel van je lichaam

Je handen en polsen zijn een van de meest complexe en fijnzinnige bewegende delen van je lichaam. Bovendien zijn ze flink in gebruik! Je merkt het dan ook snel als je klachten ervaart aan je hand, bijvoorbeeld door slijtage, een sportblessure, overbelasting of na een operatie. Maak vandaag nog een afspraak om te ontdekken wat een gespecialiseerde handfysiotherapeut voor je kan betekenen.

Massage bevordert de genezing

Tijdens de behandelingen maken we gebruik van massage. Dit zal vooral in het begin een grote rol spelen als je spieren nog erg verkrampt zijn. We masseren de verkramping weg door middel van een aantal sessies deep tissue massage. Indien de spieren in je hand en pols dat nodig hebben verstevigen we het gebied met spalken of braces zodat je spieren echt kunnen herstellen.

Met oefeningen aan de slag

Als de ergste spanning eruit is gaan we voorzichtig aan de slag met oefeningen om aan de beweeglijkheid en kracht van je hand en pols te werken. We stellen hierbij een op-maat-gemaakt oefenprogramma op dat zich richt op specifieke bewegingen en verbetering van je motoriek. Dankzij uitleg van de oefeningen begrijp je beter hoe je hand in elkaar zit en wat je zelf kunt doen als het onverhoopt misgaat.

Wat onze klanten zeggen

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Eva

Na de behandeling van mijn onderrug, slaap ik beter, kan ik langer zitten, geconcentreerder werken en heb ik in zijn algemeenheid meer energie. Ik weet zeker dat dat door het oefenprogramma komt dat ik kreeg. Ik doe het nog steeds.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

287 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top